Nybäddat

Foto: hannarty

Det finns väl få saker som är så skönt som att krypa ner i en säng med nytvättade sängkläder. Idag är lyckligtvis en sådan dag, och dessutom är lägenheten nystädad vilket helt klart förhöjer känslan. När jag ändå var ingång med städandet passade jag på att snygga till hyllan över sänggaveln med ett par ljusstakar och en fin grön kvist som jag hittade på gården. Ett av löven har redan börjat skifta i gult och rött noterade jag. Det påminner om att årets, enligt mig, bästa månad snart är här. Välkommen underbara september! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s