Detaljer


Den här fina bilden är hämtad från en landshövdingehusetta som just nu är till salu i Göteborg via Stadshem Fastighetsmäkleri. Jag tycker att den var så väldigt hemtrevlig och fin, tilltalar mig verkligen. Femtiotalsporslin, oputsad mässing, nötta terrakottakrukor, vackra blommor och framförallt ”mormorsskorpor” i en burk (jag kallar dem så eftersom min fina mormor alltid har såna skorpor hemma i en röd plåtburk på köksbänken). 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s