Gro ekollon

Foto: hannarty

I backen på vägen upp till min lägenhet står två stora ekar och stoltserar och idag upptäckte jag att det fanns en hel del nerfallna ekollon där inunder. Jag plockade med mig några stycken, tänkte se om jag lyckas få dem att gro till små ekplantor så småningom. Men först ska de ligga i vattenbad i 3-6 veckor för att börja gro, sedan får ett av dem ta plats i mitt ekollonglas där det förhoppningsvis bildar en späd liten ekplanta. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s