Varbergshelg

Foto: hannarty
 
Sitter på tåget på väg hem efter en härlig helg i Varberg. Som jag skrev i mitt förra inlägg så har jag och M tillbringat helgen på Asia Spa. Det blev en jättetrevlig vistelse och framförallt maten var riktigt bra. Jag önskar att jag kunde bjuda er på en hel drös med fina bilder på hotellets interiör men jag måste erkänna att den inte alls föll mig i smaken. Gillar man överdådig Shabby Chic a la Asien däremot så skulle man älska det här stället. Det snyggaste enligt mig var det guldglimmande hissgolvet som syns på en av bilderna ovan. Om det säger mer om mig än om hotellets inredning låter jag vara osagt. Maten däremot var som sagt en höjdare och personalen bjöd på jättebra service.
 
Som avslutning på vår vistelse passade vi på att ta en promenad i den lilla mysiga staden där vi bland annat spanade in det vackra Kallbadhuset. Därefter blev det lunch med några vänner som bor i Varberg. Sammanfattningsvis blev det en avkopplande och skön helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s