Insnöad

Foto: hannarty

Alltså, jag har verkligen en tendens att snöa in på saker och ting. Som att lyssna på en ny favoritlåt hundra gånger i rad tills jag tröttnar på den totalt eller slita ut en och samma tröja helt fullständigt fastän hela garderoben är full av kläder. Eller som nu senast, äta bananpannkakor till frukost, lunch eller middag i tid och otid. Ja, nu var det i och för sig några veckor sedan sist men i sommar har de superlättlagade pannkakorna verkligen blivit en favorit. Inte minst att ta till dagar som idag när jag sprang till gymmet direkt efter jobbet och kom hem vrålhungrig. Jaja, snart har jag nog tröttnat på dem för att istället haka på någon annan tillfällig last…  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s