Till salu

Bilder: Stadshem

Puh, nu har jag jagat runt här hemma och städat hela lägenheten. Såg ut som ett riktigt bombnedslag så det var verkligen skönt att återställa ordningen. Innan det är dags att göra kväll på allvar tänkte jag hinna med att bjuda på lite tisdagsinspiration i form av en till-salu-lya som ligger ute till försäljning på Stadshem just nu. Många fina detaljer och en härlig blandning av gammalt och nytt. Och visst kan man inte låta bli att fundera över vem som har gjort de fina skisserna som sitter på köksväggen…? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s