Sommarsammanfattning

 
Foto: hannarty


Helgen har bjudit på helt underbart sensommarväder med strålande sol och 25 grader varmt här i Stockholm. Vad passar då bättre än att avrunda sommaren med att sammanfatta den i några favoritbilder. 

1. Midsommar firades i Roslagen tillsammans med familjen, en avkopplande och härlig helg blev det 2. En av sommarens bästa kvällar hade vi i Varberg där vi frossade i havskräftor tillsammans med några vänner nere vid havet. 3.  Sommaren bjöd på många, långa och lata frukostar. 4. Vi hade turen att bli medbjudna på en tvådagarssegling ut till Sandhamn, så härligt! 5. En vecka tillbringades i Skåne hos mina morföräldrar, som jag älskar den fina platsen! 6. Som sig bör har det ätits jordgubbar i stora lass hela sommaren. 7. Sommarens kanske bästa köp – min grönsvarta Merida som har använts flitigt det senaste. 8. Givetvis har det även ätits en hel del glass i sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s