Bildbekymmer

Foto: hannarty

Igår fick jag höra från flera håll att det inte gick att se bilderna i de senaste inläggen på Hannarty. Jag provade på två datorer utan några bekymmer men när jag gick in på bloggen från min telefon kunde inte jag heller se bilderna. Vad det beror på vet jag inte. Nu har jag testat att lägga upp bilderna på nytt och nu går de att se dem i min telefon i alla fall. Hoppas att det fungerar även på alla andra håll nu. Teknikstrul är ju inte min starkaste sida direkt… Är det någon mer bloggare som känner igen sig och har varit med om något liknande? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s