Leimu

Bild: Iittala
För några månader sedan gick det att läsa på var och varannan inredningsblogg att Iittala ska göra en satsning på mer inredning i sitt sortiment. Spännande att se vad det resulterar i tänkte jag då men sedan har jag faktiskt helt glömt bort det. Det var först idag då jag läste att Husligheter-Maria fått äran att ”låna” Iittalas nya showroom som de har öppnat på Söder i Stockholm som jag kom på att jag ju måste spana in det nya sortimentet. Måste nog säga att utbudet (åtminstoen än så länge) var lite mer begränsat än vad jag hade hoppats på. Däremot fastnade jag verkligen för lampan Leimu vars form påminner om de klassiska vinglasen från samma fabrikör. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s