Solgult på Eklandagatan

Bilder: Alvhem
 
När jag bodde i Göteborg hängde jag en hel del på Eklandagatan där en god vän till mig bodde. Så den där gatan förknippar jag med många goda och roliga minnen! På samma gata, bara ett stenkast ifrån där min kompis bodde, finns den här finfina lägenheten nu till salu. Det jag tycker är extra fint är de gula detaljerna i form av ljusstaken på matsalsbordet och det fina gulmålade köksbordet. Jag fastnade för den där solgula accentfärgen för någon månad sedan då den nya IKEA-katalogen dök upp. Se bara här och här. Så fint tycker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s