Calabash

 
Jag hade några minuter till goda när jag var på väg till frisören häromdagen och passade då på att smita in på en inredningsbutik i närheten. Sprang på denna fina lampa och blev hopplöst förälskad. Lampan heter Calabash och dess form är inspirerad av den vildväxande frukten med samma namn (som är en art i familjen gurkväxter). Inte nog med att jag har hittat en riktigt snygg lampa alltså, jag har även lärt mig något jag inte visste om gurkväxtsläktet! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s