Plexi

 
Något som jag tycker är väldigt snyggt i inredningssammanhang är plexiglas. Hittade den här bilden på Bolaget och fastnade för de urfina stolarna (och Tom Dixon-lampan går ju inte av för hackor den heller). Ser ju onekligen ut som Eames klassiska stol Plastic Side Chair men jag blev osäker på om de verkligen är äkta? Tycker inte fötterna på stolen riktigt stämmer överens med orginalet och jag hittar ingen plexiversion på Vitras hemsida. Är det någon som har koll på om de är Eames eller ej? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s