Carl Malmsten på Waldemarsudde

Senare i höst, närmare bestämt den 19 oktober, har utställningen Carl Malmstenformgivare och pedagog premiär på Prins Eugens Waldemarsudde i Stockholm. Den berömde formgivaren och inredningsarkitekten kommer att presenteras genom en utställning med hans verk i form av möbler, ritningar och exempel på inredningar. Givetvis kommer jag att ta mig ut på Djurgården och besöka utställningen under hösten. Hoppas att ni tar chansen att göra detsamma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s