Måndag

Foto: hannarty
 
Hur man än vrider och vänder på det så är måndagar sällan särskilt roliga tycker jag. Idag var dessvärre inget undantag. Jobb, matlådemat till lunch och regn utanför fönstret. Kom hem i hyfsad tid i alla fall och lagade middag tillsammans med M. För att pigga upp veckans första dag en aning så fixade jag en enkel dessert. Turkisk yoghurt, flytande honung, blåbär och lite pumpakärnor som serverades i små koppar ur Rörstrands serie Swedish Grace. Gott och inte så mäktigt såhär på en måndag. Det gäller ju att starta en annars ganska tråkig dag på ett bra sätt matmässigt om inte annat. 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s