Höstdekoration

Foto: hannarty
 
Nu är det verkligen höst på allvar. På bara ett par dagar har termometern sjunkit från 20 till 10 grader och regnet har smattrat mot rutan både idag och igår. Men trots mörker och kyla så försöker jag se allt det vackra som hösten har att erbjuda. Mycket går dessutom alldeles utmärkt att plocka med sig in och använda som dekoration. Kvistar med rödgula-löv, ekollon och rönnbär (även om det jag hittade var någon annan typ av rödoranga bär) är fina fynd i naturen som går att dekorera med. För att toppa höstkänslan ytterligare fixade jag några värmeljushållare i form av urgröpta äpplen. Riktigt stämningshöjande om man vill dekorera bordet till en höstmiddag eller så.  
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s