Trettio

Foto: hannarty
 
Imorgon ska jag och M på 30-årsfest. En vän och kollega fyller år och självklart ska det firas! Igår fixade jag därför ihop något slags födelsedagskort med hjälp av mina akvarellpennor. Ville spegla tjejen som fyller år på bästa sätt och tyckte att en sko och ett läppstift kunde passa. Hon är nämligen en riktig donna Christel! Efter jobbet idag kilade jag dessutom ner en sväng på stan och hittade en fin och festlig topp till morgondagens kalas, alltid kul att klä upp sig lite extra när tillfälle ges. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s