Förhandstitt

 Bild: Lindex
Som jag har skrivit om tidigare så släpps Matthew Williamsons kollektion för Lindex i utvalda butiker och på nätet den 4 oktober. Nu finns hela kollektionen på Lindex hemsida där man kan få sig en förhandstitt. Jag fastnade framförallt för den blommiga scarfen i mörkblått som syns på bilden ovan. I kollektionen finns också en söt blus i samma mönster och färg. Återstår att se om jag hinner norpa åt mig något överhuvudtaget när det är dags, brukar ju vara riktig huggsexa vid såna här designersamarbeten…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s