Presenten

Foto: hannarty
 
Gårdagens 30-årsfest var verkligen en trevlig tillställning. Det bjöds på snittar och minicupcakes i mängder och vi stannade tills klockan var en bra bit över midnatt. C blev väldigt glad för presenten vilket var jättekul! Inslagningen fixade jag med hjälp av en presentpåse från IKEAs pappersshop, lite rosa silkespapper, några paketsnören och så kortet som jag pysslade ihop häromdagen. Hur presenten är inslagen är ju liksom halva grejen tycker jag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s