Zara Home

Bild: Zara Home
I veckan slog Zara Home upp portarna för sin nya butik på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Det är den första butiken de öppnar i Sverige och jag är väldigt nyfiken på att få spana in den! Måste erkänna att jag inte haft sådär jättebra koll på deras utbud tidigare och vet därför inte riktigt vad jag ska vänta mig. Klickade mig därför in på deras webshop för en ”förhandstitt” och min spontana tanke var att sortimentet var väldigt brokigt. Allt från klassiska, nästan lite gammeldagsa, inredningsdetaljer till supermodernt. Ska bli spännande att få spana in sortimentet på plats och se om det faller mig i smaken.  

En reaktion till “Zara Home

  1. Ska också definitivt dit nästa gång jag är i stockholm. Älskar Zara´s kläder men är också lite osäker på deras inredningssortiment, har varit inne i deras butiker utomlands men aldrig köpt ngt.

    /Jenny

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s