Gardinbyte

Foto: hannarty
I helgen fick jag ett ryck att ta ner mina vardagsrumsgardiner för att byta ut dem mot gardinerna som tidigare hängde i köket. Resultatet blev ett par betydligt lättare och luftigare/skirare gardiner i vardagsrummet (de som hängde där tidigare var ganska tjocka och tunga i tyget). Tyckte det blev väldigt bra med lite mer ljusinsläpp nu när vi dessutom går mot mörkare tider. En ”bieffekt” av det hela var ju däremot att jag numer har ett gardinlöst köksfönster. Tidigare har jag alltså haft hellånga skira vita gardiner i köket, frågan är vad jag nu ska hänga där? Kanske ska jag ändra stil helt i köket med en kortare gardin, kanske rent av i något mönster?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s