Fredag

Foto: hannarty
 
Ikväll kom mina föräldrar hit, de ska stanna över helgen och fira pappas 60-årsdag i behörigt avstånd från alla eventuella gratulanter. Jag bjöd på en riktig ”svennebanan-middag” ikväll i form av tacos. För att väga upp den kanske inte alltför exotiska middagen bakade jag en äppelkaka. Receptet provade jag redan härom dagen när jag och M hade en middagsbjudning, väldigt god blev den och därför fick det bli en favorit i repris ikväll. Om det är någon som vill prova så hittade jag receptet här.
 
Trevlig helg önskar jag er! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s