Skördetider

Foto: hannarty
 
När mamma och pappa kom hit igår så hade de med sig lite godsaker från sitt växthus. Massor med härligt solmogna tomater och även några färska fikon. Riktigt lyxigt att få ta del av! Vet att det dessutom är skördefest på flera håll i det här avlånga landet i helgen. En kompis åkte ner till Öland igår för att besöka den årliga skördefest-helgen där. Dessutom är det Bondens marknad på södermalm idag (pågår varje lördag till och med den 19 oktober). 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s