Nyinvesterat

Foto: hannarty
 
Igår hade jag en riktigt härlig lördag. Inledde dagen med ett träningspass, sedan frukost med föräldrarna som är här på besök över helgen. Därefter tog vi en tur på stan (delade upp oss så att alla fick gå och kika i de butiker man ville), sedan lunch tillsammans och på kvällen middag med M och hans mamma och syster. Så avkopplande och trevlig dag!
 
Passade på att spana in nya Zara Home på min shoppingtur. Måste säga att jag blev positivt överraskad, tyckte faktiskt att de hade en hel del fint i butiken. Mycket glas och porslin, även en hel del sängkläder, plädar, prydnadskuddar mm och så givetvis en hel massa dekorativa inredningsprylar. Själv fastnade jag för en ljusstake i glas, den fick följa med mig hem och jag känner mig jättenöjd med mitt köp! 

En reaktion till “Nyinvesterat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s