Poetry

Via den här tjejen fick jag nys om att Boråstapeter ska lansera en ny tapetkollektion i slutet av oktober. Kollektionen som heter Poetry innehåller 30 tapeter och temat är att flytta människans eviga behov av att uttrycka sig i ord och form från böcker och bilder till hemmets väggar. Tapeterna går mestadels i gråblå toner och avser att uttrycka enkelhet men med ett fåtal, noga utvalda, detaljer. Själv blev jag väldigt förtjust i blommönstret som syns på bilderna ovan, de dova färgerna inger lugn och tapeten skulle passa utmärkt i ett sovrum.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s