Ny vas

Foto: hannarty
 
På min shoppingtur i lördags fick jag inte bara med mig den fina ljusstaken från Zara Home, utan även en söt liten vas som jag hittade på designtorget. Gillar sådana här vaser med smal hals, det liksom krävs inte någon jättebukett med blommor för att fylla dem utan ett par kvistar eller blommor räcker. Just nu står den på mitt köksbord med några blommor i som jag fyndade på Hötorget för en billig peng. 

En reaktion till “Ny vas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s