Två månader

Foto: hannarty
Om exakt två månader, den 1 december, lyfter planet åter till underbara Costa Rica. Två veckor av sol, bad, god mat och semester. Det blir tredje gången gillt för min del i detta paradis och jag ser verkligen fram emot den här resan! Hela storfamiljen ska med, med barn och pojkvänner och alltihop! Underbart är bara förnamnet! Men först väntar åtta veckor av minst sagt intensivt arbete. Går från och med den här veckan in i högsäsong på jobbet och trillar ut lagom tills det är dags att sätta sig på flyget. Som jag längtar! Om ni vill läsa mer om Costa Rica som turistmål så kan jag rekommendera den här sidan.

4 reaktioner till “Två månader

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s