Vacker… Men..!

Foto: hannarty

Man skulle kunna kalla dem ”bloggblommor”, alla de där växterna som dyker upp i var och varannan blogg, liksom som i omgångar. Just nu är det helt klart Liljor som är ”it-blomman” i bloggvärlden. I somras var det pionerna som regerade, dessförinnan hortensiorna och däremellan gröna växter av olika de slag. Och visst är de fantastiskt vackra alla dessa blommor, jag har haft dem här hemma allihop och nu har jag även hakat på den senaste ”trenden” med liljor. Problemet med dem, om man nu kan kalla det för problem, är att de doftar så oerhört starkt. För en sån som mig som har relativt begränsad boendeyta här hemma går det knappt att ha dem inne mer än ett par timmar utan att de nästan börjar frambringa huvudvärk. Kanske är jag överkänslig, men jag tycker att det är så synd eftersom de är så superfina och dekorativa. Jag hann i alla fall ta en bild på den här skönheten innan den åkte ut från lägenheten, så jag får väl nöja mig med att njuta av den digitalt istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s