Nyöppnad webshop

Bilder: Granit
För er som är på jakt efter snygg och prisvärd förvaring kan jag (via Husligheter) tipsa om att Granit nu har öppnat en webshop. Och inte nog med det, Granit bjuder på en ”öppnings-present” i form av 15 % rabatt på hela sortimentet. Rabattkoden hittar du här. Skynda fynda!
På tal om webshop, imorgon är det dags. Då är dagen när Lindex släpper kollektionen för sitt samarbete med Matthew Williamson. Tänkte först att jag skulle bege mig till Lindex i Gallerian (närmast från jobbet) och armbåga mig fram för att försöka haffa den här gobiten. Överväger däremot att istället bänka mig framför dator (där jag ju ändå kommer att tillbringa dagen) och köra klickövning i webshopen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s