Marmorfeber

 
Att det råder marmorfeber i inredningsvärlden har väl knappast undgått någon. Däremot är det ett relativt kostsamt material (framförallt om man är ute efter en hel köksbänk eller ett större bord i marmor). Därför kunde väl veckans DIY-tips från IKEA Livet hemma knappast komma mer lägligt. Gör ditt eget marmorbord med hjälp av självhäftande kontaktplast med marmormönster. Jisses, jag ser redan köerna slingra sig långa till hyllan i IKEAs ta-det-själv-lager där Klubbo finns och till det här stället som säljer dekorplast med det rätta mönstret.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s