Nio: Höst

Foto: hannarty (via Instagram)
 
Just nu är hösten sitt allra vackraste jag. Det är så otroligt fint ute nu med alla löv som precis har skiftat färg från grön till gult, rött och orange. Imorse njöt jag till fullo av allt det vackra från cykelsadeln. Jag var ute en sväng medan M körde en träningstävling i Cyclocross. En riktig härlig morgon blev det!
 
Passar på att visa några glimtar från mitt Instagram-konto det senaste där bland annat en bild från morgonens cykeltur finns med. Uppifrån från vänster:
 
1. Höstbootsen har åkt på i veckan, liksom skinnhandskarna och höstkappan 2. En nöjd tjej håller hårt om sin (första) cykelloppsmedalj 3. På väg på 30-årsfest 4. Plockade in en vacker kvist som vittnade om att hösten är här 5. Middag till havs med fantastisk solnedgång som utsikt 6. Plockade in några ekollon, försöker nu få den att gro i en kopp med vatten… 7. Dagens cykeltur bjöd på, som nämndes ovan, vackra höstvyer 8. Traditionsenlig ”Dammiddag” med avdelningen 9. AW med goda drinkar och trevligt sällskap på Hotel Diplomat. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s