It´s a keeper

Foto: hannarty
I fredags bänkade jag mig framför datorn kl 08.00, precis som planerat. Sisodär tre minuter senare hade jag klickat hem den fina blusen från Matthew Williamson kollektionen som jag hade sneglat på. Sjalen i samma tyg och mönster hade tydligen blivit försenad i leveransen till Sverige varför den inte släpptes tillsammans med resten av kollektionen. Igår hämtade jag ut mitt paket (som ankom till utlämningstället redan i måndags morse!) och jag är supernöjd med mitt köp. Den var verkligen minst lika fin i verkligheten som på bilderna. Härlig kvalitet i tyget och fint fall. Idag inviger jag den tillsammans med en enkel svart kjol på jobbet.

En reaktion till “It´s a keeper

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s