Vackra oktober

Bilder: Alvhem
Alltså, jag kan verkligen inte få nog av naturen ute just nu. Det är så fantastiskt vackert med de gula, röda och oranga löven på alla träd! Njuter av det varenda dag när jag går till och från jobbet. Synd bara att jag inte hinner vara utomhus mer än några få korta stunder varje dag. Funderar däremot på att göra som Alvhem har gjort i den fina lägenheten på bilderna ovan, nämligen att plocka in några vackra färggranna kvistar och dekorera lägenheten med.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s