Någonting lånat

 
Att sitta i föräldrarnas soffa en lördagkväll innebär att kika på alla möjliga TV-program som inte hör till min vanliga repertoar. Alldeles nyss visades kulturprogrammet Sverige! på SVT. Ett av inslagen handlade om Klädoteket i Göteborg, och precis som namnet antyder så är det kort och gott ett bibliotek för kläder. Tanken bakom är att hålla nere vår tids konsumtionshets och därigenom värna om miljön samtidigt som man kan förnya sin garderob till en billig peng. Efter lite googlande hittade jag dessutom klädotek och lånegarderober på fler håll i landet, både Stockholm och Malmö har egna versioner. Kul och bra idé tycker jag!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s