Autumn leaves

Foto: hannarty
 
Nu är jag tillbaka i stan igen efter en lugn och avkopplande helg på landet. Tog en promenad längsmed vattnet direkt när jag kom hem och njöt av det underbara höstvädret som vi haft här i Stockholm idag. Passade på att plocka med mig några fina löv, kvistar och rönnbär som jag sedan gjorde en bordsdekoration av. Bra, billigt och enkelt tips om man vill dekorera matbordet till en höstlig middagsbjudning eller om man helt enkelt vill höstpynta lite hemma. Sedan är det bara fantasin som sätter gränserna. Antingen så lägger man mönster som jag gjorde eller så placerar man bara ut löv, kvistar och annat lite huller om buller på bordet. Vackert för ögat blir det garanterat oavsett! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s