Go green

Kollage: hannarty
 
Det började med att jag ville tipsa om det söta lilla fågelhuset från Edblad. Tanken är att man ska hänga en talgboll i det och mata hungriga små fåglar. Både snyggt och fiffigt tycker jag! Men så kom jag att tänka på att det var länge sedan jag knåpade ihop ett kollage, därför satte jag mig ner ikväll och pysslade ihop ett kollage på temat Grönt är skönt.
 
Uppifrån från vänster:
Korgstol – Lagerhaus, Prydnadskudde – Svenskt tenn, Stövlett – Scorett, Porslinsfat – Rörstrand ur serien Svenska rödlistan, Ljusstakar Nappula – Iittala, Glasboxar – House doctor, Bird feeder – Edblad.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s