Fredagsinspo: färgstarkt

Bilder: Alvhem
Så var ännu en jobbvecka avklarad och helgen är äntligen på ingång. Precis som förra fredagen tänkte jag bjuda på lite fredagsinspiration. Idag i form av en färgglad femtiotalsinspirerad lägenhet belägen på Värmlandsgatan i Göteborg. Visst piggar det väl upp lite i höstmörkret med så mycket färg i inredningen! Riktigt snyggt att de har valt en blå soffa istället för en ”standardsoffa” i grått, beige eller vitt. De har även, precis som jag har gjort här hemma, fixat en kul detalj genom att färgsorterat böckerna i hyllorna. Inte heller har de sparat på krutet vad gäller stringhyllor, hyllklassikern gör sig verkligen toppenbra på en hel vägg som här. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s