Hitta stilen

 
Medan jag satt på tunnelbanan på förmiddagen och transporterade mig mellan Södermalm och Solna passade jag på att lyssna in det andra avsnittet av Sara (Little miss fix it) och Hildurs (Fixa & Dona) inredningspodd. Kul idé att ta inredning till en ny nivå genom att uttrycka det via ljud istället för det kanske mer traditionella sättet, via bild. Avsnitt nummer två handlade om att hitta sin stil och att det kan vara lättare sagt än gjort.
 
Jag tog mig en funderare på hur jag själv skulle definiera min stil och kom fram till precis samma sak. Det är verkligen lättare sagt än gjort! Min stil är ju sådant som jag gillar och tycker är fint, det som inte är min stil är ju, tvärt emot, sådant som jag inte gillar och inte tycker är fint. Föga förvånande kan man ju tycka, men kort och gott så tror jag att inredning måste få handla om just personligt tycke och smak. Adderar man ihop de föremål, möbler, färger och former som man gillar, ja då tror jag att man kommer att hitta helt rätt i sin inredningsstil. Det är ju människors personlighet som gör varje hem (och varje människa) unikt. Därför blir det sällan bra om man helt och hållet försöker kopiera någon annans stil. Du är ju du, och jag är ju jag. Svårare än så kanske det inte behöver vara? 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s