Nyförvärv

Foto: hannarty
 
Det blev en söndag i lugn och skön takt. Tog en sväng på stan tidigare idag med planen att försöka hitta en klänning till ett stundande bröllop. Någon klänning hittade jag naturligtvis inte (det är ju alltid fullkomligt omöjligt att hitta just det man är ute efter..!), däremot fick en kaffekoppsklassiker följa med mig hem. Jag köpte den på Åhléns som hade 20 % rabatt på allt porslin just idag. Koppen ska däremot få flytta vidare ganska snart, jag har nämligen länge tänkt att jag ska skaffa mig något tjusigt att dricka kaffe ur på jobbet. Så imorgon får fina lilla Mon Amie flytta med mig in på kontoret istället. Däremot kunde jag inte riktigt hålla mig, så jag provdrack mitt eftermiddagskaffe i den redan idag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s