Lika som bär

Jag har en kategori här i bloggen som heter Spend or save där jag brukar visa och tipsa om billigare varianter av dyrare designprylar. Det här inlägget skulle kunna vara ett sådant, ja för stolarna ni ser ovan från Jysk och Mio är ju definitivt mycket billigare än originalstolen från Eames. Däremot tycker jag att det finns gränser på vad som är okej att efterapa. Jag menar, de är ju verkligen snarlika originalet så när som på lite tjockare dynor. Nej, jag är inte så förtjust i denna typ av ”rakt-av-kopiering”. Det liksom förtar ju hela grejen med unika designobjekt. Vad tycker ni? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s