Hannarty 2 år

Foto: hannarty
För exakt två år sedan, den 22 oktober 2011, publicerade jag mitt första inlägg här på Hannarty. Då startade jag bloggen som en digital anteckningsbok där jag kunde samla sådant som jag tycker är fint och sådant som jag tycker är värt att lägga på minnet. Mitt intresse för inredning och design har alltid varit väldigt stort och med bloggen kunde jag få en plattform att uttrycka mitt intresse.

Fram tills i somras har jag varit en riktigt periodare vad gäller bloggen. Då jag har ett säsongsbetonat arbete som periodvis kräver många och långa timmar på kontoret så har det blivit på det viset. För några månader sedan bestämde jag mig däremot för att jag ville annorlunda med mitt bloggande. Jag tycker att det är fantastiskt roligt och genom bloggandet får jag verkligen utlopp för mitt intresse för inredning. Därför har jag valt att bli mer frekvent i mina blogginlägg.

Dessutom har jag märkt att det även tycks finnas några fler än jag själv som har behållning av Hannarty vilket är jätteroligt! Bäst av allt är när Ni även väljer att göra ett avtryck genom att kommentera mina inlägg! Jag blir så glad varendaste gång! Fortsätt därför gärna att kommentera och tyck till hur mycket ni bara vill!4 reaktioner till “Hannarty 2 år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s