Vilket fynd

 
Foto: hannarty

När jag var på Åhléns häromdagen hittade jag en ”kompis” till min ljusstake från Zara Home. Även denna ljusstake var i glas och trots att de är helt olika i formen så tycker jag att de passar alldeles utmärkt ihop. Aningen förvånad var jag när jag läste på prislappen i butiken som visade ynka 39 kronor, vilket fynd tänkte jag och slog till med detsamma. Och ett fynd, det var precis vad det var insåg jag nu. Priset på hemsidan säger nämligen 129 kronor. Hur som helst så står de nu placerade på mitt brickbord intill soffan i vardagsrummet. Här ska de få stå och lysa upp mörka höstkvällar framöver.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s