Klassiker i ny kostym

Bild: Stelton
 
Den klassiska termoskannan från Stelton finns sedan en tid tillbaka i tre metallic-varianter, ”Copper”, ”Brass” och ”Mirror”. Såg dem för ett par veckor sedan på Designtorget och fastnade för dem allihop, riktigt snygga! Jag har sedan tidigare en Stelton-termos i svart, men riktigt sugen blir jag ju även på att skaffa någon av dessa tre snyggingar. Kan inte riktigt bestämma mig för vilken av dem som är min favorit däremot, de passar ju så bra ihop, alla tre! 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s