Think pink

Kollage: hannarty

Under oktober månad har många privatpersoner, föreningar och företag i olika forum och sammanhang uppmärksammat ”Pink October” genom att stödja bröstcancerfonden i kampen mot bröstcancer. Jag vill gärna uppmärksamma detta otroligt viktiga arbete även här på Hannarty, och trots att oktober nu lider mot sitt slut så är det inte försent att fortsätta skänka pengar genom att exempelvis köpa Rosa bandet. Jag läste någonstans texten ”Ingen kan göra allt, men alla kan göra någonting”, vilket kan vara värt att tänka på i detta sammanhang!

Kollage, uppifrån från vänster:
Lyckta för värmeljus – Tom Dixon, Artilleriet, Parfym – Byredo, Lampa, Baklava – Svenssons i Lammhult, Affisch, Vee Speers – Fotografiska, Nagellack – Chanel, Skinnhandskar – Filippa K, Bord, Don´t leave me – Hay.

En reaktion till “Think pink

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s