Mässingsfat

Foto: hannarty
Inte nog med att jag fyndade två marmorljushållare på loppis häromdagen. Jag fick även tag på ett fint litet fat i mässing för 20 pix. Fatet var i perfekt storlek för att agera ”underlägg” till min ekollonvas. Har tidigare spanat på det här fatet från Svenskt tenn men är nu glad att jag inte slagit till på det, att fynda ett begagnat fat för en tjugolapp känns bättre både för plånboken och för miljön. En rejäl upputsning krävdes dock, fatet var nämligen inte i någon vidare fin form när jag köpte det. Men med hjälp av lite metallputs blev det skinande blankt igen. 

Fatet innan jag gick lös med metallputs…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s