Tjuvstart…

Bilder: Georg Jensen
 
Nja, jag vet inte riktigt om det är helt ”lagligt” att redan nu börja spana in julpynt och komma i stämning inför nästa stora högtid. Det är ju trots allt bara början av november och vanligtvis brukar jag ha som princip att börja tänka på julstök först till advent. I år ska jag däremot tillbringa både första, andra och tredje advent på en solig plats långt långt borta, så på något vis känner jag behov av att tänka jul lite tidigare än vanligt i år. Dessutom verkar jag inte vara ensam om det, just nu fullkomligt överöses butiker och affärer av julpynt av alla de slag. Hur är det för er, spelas det julmusik på högsta volym där hemma redan nu eller kan ni hålla er ett tag till?
 
Som första julinspiration har jag spanat in Malene Birgers kollektion för Georg Jensen. Gillar framförallt de fina små änglaljusstakarna till vänster ovan. Riktigt fina!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s