Trend: Marmor

Kollage: hannarty

Det råder ingen som helst tvekan om att inredningsvärlden har drabbats av total marmorfeber. Överallt ser man det gråaktiga marmorerade materialet och jag får erkänna att även jag har fallit pladask för trenden. De marmorprylar som jag har i mitt hem har jag lyckats fynda på loppis för en billig peng. Vill man hellre köpa nytt har jag samlat några gobitar i kollaget ovan.  

Inspirationsbild – Frida Fahrman, Duschdraperi – Ferm Living, Rum 21, Bricka – Hay, Artilleriet, Mortel – Tom Dixon, Artilleriet, Tvålhållare – House Doctor, Rum 21, Tandborstmugg – House Doctor, Rum 21


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s