Klädhängare

Bild: Alvhem
 
För fyra fem år sedan köpte jag och en kompis varsin provdocka från en klädbutik som skulle stänga ner. Tanken var att ha den som inredningsdetalj, kanske hänga en och annan sjal över den eller likande och så har den också använts sedan dess. Men på senaste tiden har den i ärlighetens namn mest bara stått i min hall och samlat damm, därför sålde jag den på Blocket för någon vecka sedan. Så här i efterhand inser jag däremot att den fyllde någon slags funktion ändå där i hallen. Nu ser det nämligen lite halvtrist ut där bredvid min helkroppsspegel, ganska tomt och nästan lite stelt. Därför har jag nu börjat spana runt efter något snyggt att ha i den där ”spegelhörnan” istället och kom att tänka på den fina klädhängaren från Hay som jag så många gånger suktat efter. Tror den skulle passa perfekt…!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s