Fredag

Foto: hannarty
 
Puh, efter en minst sagt intensiv jobbvecka har jag just sjunkit ner i soffan med en laddning take-away sushi och en kopp tea. Så obeskrivligt skönt att det är fredag! För att lyxa till dagens väldigt enkla middagsmat såg jag till att lyfta över den från sin tråkiga pappkartong till ett litet uppläggningsfat som tillhör den servis som jag fått av mina morföräldrar. Vips kändes denna annars ganska vardagliga mat lite mer fredagsfestlig. Gott var det också!
 
Trevlig fredagskväll önskar jag Er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s