Hyacint

Foto: hannarty
 
I veckan fick årets första julblomma flytta in hos mig. Det blev en vit Hyacint som jag köpte för ett par tjugor på en blomsteraffär. Jag placerade den i ett glas, satte den bara rätt i med lite extra jord. Enligt floristen så är de väldigt tåliga och trivs nästan oavsett hur man planterar dem. Såna blommor gillas! Att jag satt den i ett glas och inte i en vanlig kruka var av anledningen att jag tycker att det är en fin detalj när rötterna syns igenom glaset. Nu har den dessutom börjat blomma, och den gör sig verkligen helbra där på köksbordet.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s