Nio: November

Foto: hannarty (via Instagram)

Titt som tätt brukar jag återge några glimtar från mitt Instagram-konto här på Hannarty och nu tycker jag att det börjar bli dags igen. Självklart får ni läsare följa mig om ni skulle vilja. Mitt konto är ”låst” men skicka en förfrågan så välkomnar jag er gärna in i min Insta-värld!

Uppifrån från vänster: 1. En lördagsförmiddag full med färg och skaparglädje 2. Fredagssushi framför TVn 3. Bästa loppisfyndet! 4. Dricker kaffe ur finmugg med naglar i höstfärg 5. På besök i vackra lokaler 6. Finkultur på Berwaldhallen 7. Säsongens sista (?) cykeltur 8. Stockholm i höstskrud 9. Piggar upp skrivbordet på kontoret med kaffe, mörk choklad och diverse skönhetsprodukter.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s